Fabrosa catering

Fabrosa catering

Over ons

Welkom bij Fabrosa Catering!
Passie, dat is waar het om draait bij Fabrosa Catering. Passie voor het koken en de gastronomie en dat alles op een eigentijdse en moderne manier.

Eigenaar en Chef Kok Gijs doorliep het Culinair Instituut Nederland en vervolgens de koksopleiding het St. Hubertus. Gijs heeft inmiddels jarenlange ervaring als chefkok in de keukens van verschillende grote, gerenommeerde restaurants en hotels.

De passie voor het koken begon bij Gijs al op jonge leeftijd. Als kleine jongen groeide hij op vlakbij zee. Hij kwam veel op het strand en de kustlijn, de restaurants aldaar, de hectiek van de keuken, vis, schaal en schelpdieren fascineerden hem enorm. Zijn eerste job als kok was dan ook als kok in een strandpaviljoen. Onder leiding van tante Bep, een strenge maar rechtvaardige dame leerde hij de eerste kneepjes van het vak. 5 jaar later was Gijs gegroeid in het koksvak, en tevens ook uit zijn koksbuis gegroeid. Doordat Gijs als kind ook veel tijd op boerderijen doorbracht, is zijn liefde voor het boerengevoel, het ambachtelijke ontstaan. Pure, eerlijke en regionale producten, dat is waar Gijs voor staat. Het herleiden van producten en koken volgens de oude stempel, daar hou ik van, aldus Gijs. Nederlandse producten zoals bv. prachtige kazen, hammen, confituren en fruitsoorten, worden vaak vergeten, deze worden vaak uit het buitenland gehaald. Uit deze passies en liefde voor het vak is Fabrosa Catering ontstaan. Bij Fabrosa Catering is veel mogelijk. In een persoonlijk gesprek, bespreken we graag de vele mogelijkheden met U!

Culinair

Natuurlijk besteden wij ook aandacht aan lekker, gezond en verantwoord eten. Gezonde voeding heeft immers effect op ons welzijn en productiviteit.

Enkele steekwoorden.

Gerenomeerde kok en eigenaar. Advies en maatwerk en planning.